Compass Pools: de specialist in keramisch composiet zwembaden

 

De Plunge Pools van Compass Pools bestaan uit diverse gegoten lagen, waaronder het keramisch composiet met carbon. De baden zijn van superieure klasse, gekoppeld aan staalharde garanties. Met Compass Pools bent u verzekerd van jarenlang zorgeloos zwemplezier. De zwembaden bestaan uit een stuk, beter bekend als monoblockzwembaden, en hebben geen naden die vuil en bacteriën vergaren. Uw zwembad is dus uiterst hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. Een ander groot voordeel, monoblockzwembaden zijn in een mum van tijd geplaatst. Bovendien begeleiden we u feilloos van aankoop tot oplevering en nazorg.

 

Compass Pools biedt 2 verschillende series. Namelijk de X Trainer en de Aqua Nova serie.

De X Trainer 45 en X trainer 72 zijn de perfecte Plunge Pools en hebben zich inmiddels in verschillende tuinen in Nederland bewezen.

 

                         

 

Onlangs hebben we een nieuwe serie aan ons assortiment toegevoegd. De Aqua Nova serie. Net zoals de X-trainer is deze door zijn kleine formaat het ideale zwembad voor kleine tuinen. De trap neemt niet veel ruimte in beslag maar biedt toch voldoende zitruimte. De Aqua Nova 53 is 3,20 meter bij 5,30 meter en de Aqua Nova 62 is met 3,20 meter x 6,20 meter net een maatje groter.

 

 

 

Door het compacte design zijn ze eenvoudiger in onderhoud en lager in de kosten.

 

De Plunge Pools zijn piekfijn afgewerkt en hebben unieke opties.

De Plunge Pool kan besteld worden in 8 verschillende kleuren in twee verschillende uitvoeringen namelijk de Bi-Luminate en de Nova. Deze kleuren variëren van blauw tot antraciet en zijn voorzien van een gepatenteerde coating, waardoor er geen algen en vuil op de wanden kunnen hechten. Daarnaast is het mogelijk om de techniek die wij voor de grotere zwembaden gebruiken toe te passen op dit kleinere type bad, denk hierbij aan een warmtepomp of automatisch doseersysteem voor chloor en zuurdosering.

 

Voor de afdekking van de Plunge Pool zijn er verschillende mogelijkheden zoals een foam deken of solar lamellendek. Wij adviseren een solar lamellendek omdat deze de warmte goed vast houdt en het water wel met 4 tot 8 graden verwarmt. Hierdoor wordt de periode waarin gezwommen kan worden verlengd.

 

Misschien kunt u zich nog niets voorstellen bij een Plunge Pool en om die reden laten wij u hier graag enkele voorbeelden zien! Zou u graag meer informatie over dit type zwembad ontvangen, neem dan zeker contact met ons op zodat wij u kunnen voorzien van de juiste informatie.

 


HDPE Zwembad

 

Wij bij Plunge Pools zijn uw specialist in het aanleggen en bouwen van HDPE zwembaden. Samen met u streven wij er naar om uw droomzwembad te ontwerpen. Uw HDPE zwembad wordt door ons speciaal voor u op maat gebouwd. Wij zijn niet gebonden aan standaard maten en/of afmetingen en kunnen daarom uw zwembad geheel naar uw ideeën en wensen realiseren.

 

Het gebruik van HDPE plaatmateriaal voor het vervaardigen van een HDPE bad heeft de volgende voordelen:

 

• HDPE is in verschillende kleuren leverbaar (zwart, wit, grijs, blauw) met een dikte van 10 mm plaatmateriaal.

• Heeft een zeer lange levensduur.

• U krijgt 15 jaar garantie op het materiaal.

• Is in (bijna) alle vormen en maten leverbaar.

• Is UV bestendig.

• Is onderhoudsvriendelijk en sterk.

• Afhankelijk van uw voorkeur kunnen diverse inbouwdelen (lampen, inspuiters, skimmers, etc) geplaatst worden op elke positie in de kuip

• Tevens is inbouw mogelijk van een inlooptrap, bubbelbank, ligbank, jetstream enz.

• Het HDPE zwembad wordt voorzien van een flensrand van 10 cm breed en de buitenzijde van het bad is voorzien van 2 rijen stalen buizen.

• Het zwembad wordt in de fabriek op waterdichtheid gecontroleerd.

• Heeft doorgaans een zeer korte plaatsingstijd (1 dag).

 

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan voor een HDPE zwembad. Uiteraard kunt u ons ook bellen om een afspraak te maken met één van onze verkoopadviseurs via telefoonnummer +31 (0)73 850 75 45.

 

 


Polyester / Polyfaser Zwembad

 

De basis van een polyester zwembad is een met glasvezel gesterkt onverzadigd polyester, zonder poriën dat niet schuurt. Het polyester wordt gelamineerd, met polyester hars worden glasmatten aangebracht op de standaardvorm. De handmatige verwerking garandeert een gelijkmatige opbouw en kwaliteit van de lagen, wat zorgt voor enorm sterke wanden en optimale isolatie van de bodem. Aan de waterzijde wordt een speciaal ontwikkelde gelcoat en vinylester hars aangebracht. Die laag voorkomt dat water in het materiaal dringt, wat op langere termijn tot aantasting en kwaliteitsverlies zou kunnen leiden. Polyfaser gaat nog verder, aan de buitenkant wordt een topcoating gebruikt die het grondwater afstoot.

 

 

Het type polyfaser zwembad van het model Granada dat wij leveren als Plunge Pool heeft de afmeting 3,00 x 6,00 x 1,53 en is leverbaar in dezelfde kleuren als het polyfaser bad van het type “Kreta”. Het zwembad is een rechthoekig model met interne inlooptrap die optioneel uitgevoerd kan worden met hoogwaterskimmers.

 


Bouwkundig Zwembad

 

Een bouwkundig zwembad is een mooi oplossing voor een zwembad op maat. Bij een bouwkundig zwembad wordt er een betonnen bak gestort en kunnen er vervolgens nog talloze keuzes betreft materialen gemaakt worden, denk aan tegels, folieafwerking of bijvoorbeeld een coating. Een zwembad geheel naar uw eigen smaak ontworpen en gerealiseerd. Daarnaast heeft u bij een bouwkundig bad niet te maken met kraankosten die de prijs vaak opdrijven. 

 


Plunge Pools is een onderdeel van Compass pools BV   -   Het Sterrenbeeld 25   -   5215 MK Den Bosch   -   Tel: (073)850 75 45